Tot preparat per al Fons Nocturn i la Volta a Peu d'Alfafar

Guardar

volta a peu
volta a peu

Com ja és habitual, les festes patronals de la localitat d'Alfafar comptaren amb un gran nombre d'activitats i esdeveniments esportius. La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha organitzat, amb la col·laboració del Club Atletisme Alfafar Els Taulains, el V Gran Fons Nocturn i la IV Volta a Peu a Alfafar.

Tant la carrera nocturna com la volta a peu se celebraran el dissabte 3 de setembre de 2016, de manera simultània. En celebrar-se en plenes festes, l'animació estarà assegurada al llarg del recorregut i sobretot en la zona de meta, en la Plaça de l'Ajuntament.

L'eixida del V Gran Fons Nocturn tindrà lloc a les deu i mitja de la nit en el carrer Marià Benlliure, i el temps màxim per a completar els 15.000 metres de recorregut urbà serà de dues hores.

La quarta edició de la Volta a Peu Nocturna d'Alfafar s'iniciarà a la mateixa hora i en el mateix lloc però tindrà un recorregut urbà de 8 quilòmetres. El temps màxim per a finalitzar esta prova serà d'una hora. Hi haurà servicis de massatge en la zona de meta i s'habilitaren dutxes en el poliesportiu i vestuari al costat de l'eixida i en la zona d'arreplega dels dorsals.

Abans d'estos dos esdeveniments s'entregaran bosses de corredor i se sortejaren regals entre els participants. Les inscripcions ja estan obertes i romandran obertes fins al dia 1 de setembre, dos dies abans de les carreres.

Arxivat a:

Destacats