Torrent s'alça amb la victòria en la final de la Tercera Categoria Trinquet El Corte Inglés

Guardar

IMG_0095 (Copy)
IMG_0095 (Copy)

Aquest cap de setmana es van celebrar les tres finals de categoria de Trinquet El Corte Inglés. Torrent va acollir aquest campionat en el trinquet José María Veguer per segon any consecutiu i va tenir un gran nombre d'espectadors que van estar animant a tot moment als jugadors.

La programació es va iniciar el dissabte amb una exhibició de Raspall Adaptat (cadira de rodes). En acabar va començar la Final Segona entre el CPV Manises A i el CPV Onda A. I va anar l'equip de Manises el que es va portar la victòria. El diumenge a la tarda es va jugar la Final Tercera entre dos equips pertanyents al Trinquet de Torrent, però va ser Torrent I el que va celebrar el triomf. I per culminar el cap de setmana, va tenir lloc la Final Primera entre el Trinquet de Torrent A contra el CPV Almussafes A. Van ser els jugadors de l'últim equip els que van obtenir la victòria, en una partida que va estar molt renyidafins a l'últim moment.

la regidora d'Esports, Nadia Marín, que no van voler perdre's cap moment. Nadia Marín va manifestar sentir-se “orgullosa de veure com la nostra ciutat acull aquestes importants finals”.

Destacats