Torrent ret homenatge als seus professors jubilats

Guardar

IMG_7791
IMG_7791

L'Ajuntament de Torrent ha volgut reconèixer la gran labor professional amb un homenatge a aquests professionals, que va tindre lloc ahir al Conservatori Professional de Música de Torrent perquè, “qui dels presents no recorda amb afecte a algun dels mestres que ens han ajudat a ser com som?”. Patricia Sáez, regidora d'Educació, llançava aquesta pregunta als presents en l'acte d'homenatge als professors i professores jubilades, també va destacar que “la seua labor en el món de l'ensenyament és de valorar i agrair. Que un xiquet o xiqueta et recorde amb afecte és el més gratificant per a una persona que dedica la seua vida a transmetre coneixements i, sobretot, valors”.

L'alcalde Jesús Ros va ser l'encarregat de lliurar una placa commemorativa als 16 professors i professores per la seua trajectòria professional en els diferents centres educatius de Torrent i també va remarcar que “la labor professional de tots ells i elles és important a causa que són els encarregats i encarregades de posar la “primera pedra” en l'ensenyament de molts torrentinos i torrentinas”, destacant “la importància de la seua labor en la formació de persones”.

Javier Fuster, director del CEIP el Molí, va ser  l'encarregat de dirigir unes paraules als presents en representació de tots els seus companys de treball.

La sala d'actes es va omplir per familiars, amics i companys de treball que van assistir per a agrair a tots ells la seua labor en l'àmbit de l'educació i també desitjar-los que puguen gaudir d'aquesta nova etapa.

Arxivat a:

Destacats