Torrent reprén l’activitat fallera amb un complet calendari

Guardar

actividad fallera
actividad fallera

La capital de l'Horta Sud reprén l'activitat fallera amb un calendari ple d'activitats i actes per a tots els fallers. Este cap de setmana Carmen Sirvent i Paula Giménez celebraran els seus actes de demanà amb què acceptaran ser les màximes representants de les falles del 2017. A més, Noelia Peinado i Carla Pallardó, Falleres Majors de la ciutat, assistiran dissabte a l'ofrena de flors de les festes de Segorbe, aprofitant al màxim els seus últims actes com a màximes representants.

L'activitat no cessa i continuarà dijous al Ple Extraordinari, on l'alcalde Jesús Ros imposarà a Carmen i Paula, juntament amb les seues Corts d'Honor la Joia que les acredita com a Falleres Majors de Torrent del 2017, un camí que va començar el juny passat i que comença a fer els seus primers passos amb estos actes. Divendres serà la tanda dels comiats: Noelia, Carla i les seues Corts diran adéu a un any ple d'emocions i sentiments, deixant el regnat a les seues successores.

Les comissions falleres també es posen en marxa i moltes ja preparen les obres de teatre i poesies per al concurs de teatre i declamació. Per a conéixer de prop el desenvolupament de cadascuna, la Junta Local Fallera llança la iniciativa #TeatreFallerTorrent on s'anima totes les comissions a compartir les seues fotografies dels assajos amb eixe hashtag perquè siguen vistes i compartides per les xarxes socials de les falles de Torrent.

Destacats