Torrent promou la formació per a aturats durant l'estiu

IDEA’T ofereix el Curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” i el de “Monitor/a en el temps lliure”.

Guardar

INGLES 2016
INGLES 2016

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’T, amb l'objectiu de formar professionalment als veïns i veïnes del nostre municipi augmentant així el seu nivell de empleabilidad, impulsa dues noves accions formatives per als mesos estivals: el Curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” i el Curs de “Monitor d'activitats en el temps lliure”.

La durada del curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” és de 20 hores lectives i està destinat a un total de 15 aturats i aturades que estiguen interessats a formar-se i actualitzar els seus coneixements relacionats amb els processos de la gestió d'un magatzem. Per a accedir al curs es realitzarà prèviament una prova de nivell d'informàtica. El termini d'inscripció romandrà obert fins al dia 15 de juny, i es realitzarà en el Centre Municipal de Formació Torrent Activa del 20 al 23 de juny.

La Delegació de Joventut ha organitzat també una nova edició del Curs de “Monitor/a de activitats en temps lliure educatiu infantil i juvenil”, destinat als joves majors de 17 i menors de 35 anys. En el marc de l'Estratègia d'Ocupació i Emprendimiento Jove, IDEA’T cofinança aquest curs perquè el cost del mateix siga inferior per als joves que ho realitzen. La seua durada és de 310 hores. El termini per a lliurar les sol·licituds es va obrir el dia 12 de maig a través de la web o presencialment en el CIJ de Torrent, i continua obert.

El llançament d'aquests cursos ha coincidit amb la clausura del curs intensiu d'anglès, també organitzat per IDEA’T. Els 12 alumnes i alumnes que han seguit durant els mesos de maig i juny les classes, ja han arreplegat les seues diplomes que acrediten la formació i el nivell aconseguit. En finalitzar aquesta formació 3 dels assistents s'han incorporat el mercat laboral.

Arxivat a:

Destacats