Torrent participa en el projecte europeu “For Roma, with Roma”

Guardar

IMG_9733 (Copy)
IMG_9733 (Copy)

Torrent ha estat triada l'única ciutat espanyola per a participar en el projecte “For Roma, with Roma”, un programa europeu que recolza la diversitat cultural, atés que l'Ajuntament de Torrent ha defensat des de fa dècades la promoció de la comunitat gitana des del respecte i suport a la seua identitat cultural.

És per això que divendres passat, es va produir la inauguració de l'exposició "Crea - Recrea", una mostra dels treballs que han realitzat les dones gitanes i immigrants dins del Programa d'Aula de formació i animació lectora de l'Ajuntament. Amb aquest programa les alumnes estan molt satisfetes pels resultats obtinguts, malgrat que moltes d'elles eren reticents a assistir al principi. No obstant això totes van afirmar voler repetir l'experiència el pròxim any.

A l'acte va assistir el Regidor d'Atenció a les persones, Francesc Carbonell, acompanyat de les regidores Encarna Lerma i Inma Amat, que van quedar molt impressionats per la gran qualitat dels treballs exposats. “És molt important reconéixer la labor que fan aquestes dones, però el que és més important, també han aprés que poden fer coses per si mateixes, a més de cuidar dels seus fills i família”, va declarar Francesc Carbonell.

Arxivat a:

Destacats