Torrent millora la senyalització del polígon Mes del Jutge

Guardar

20160711_135355
20160711_135355

Dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació es troba l'actuació al polígon industrial Mes del Jutge, la qual ha contemplat diferents millores quant a la senyalització en aquesta zona industrial.

S'ha dut a terme una divisió en 5 zones identificant cadascuna amb un color, aquesta divisió està visible en diferents cartells informatius que contenen, a més d'aquest directori dels carrers a les quals pertany cada zona, un mapa de tot el polígon i un indicador de la posició en la qual es troba. Aquests panells se situen en cada entrada a la zona industrial. Cadascun dels panells i senyals informatius s'han adaptat per ser visible la manera més còmoda per als conductors.

El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha volgut destacar els esforços que s'han anat centrant en aquesta zona industrial de la ciutat “el polígon es trobava en una situació d'abandó i per això, en els últims mesos hem treballat en la seua neteja i manteniment. Ara, amb aquesta millora de la senyalització contribuïm a fer de la nostra zona industrial un polígon viu i atractiu atenent a les demandes de les empreses”.

Dins de cada zona, també s'han instal·lat cartells informatius en els quals mitjançant un mapa s'indica cada carrer pertanyent a aquesta zona, la posició en relació a la resta del polígon i la ubicació en la qual es troba el panell. La numeració també han estat objecte de millora, s'ha realitzat un estudi de camp per comprovar els nombres de policia i actualitzar les dades.

Destacats