Torrent ha retut homenatge als seus majors amb la col·laboració de Caixa Rural Torrent

Guardar

CAIXA RURAL TORRENT - SANTA ELENA
CAIXA RURAL TORRENT - SANTA ELENA

“Per a mi, en nom de Caixa Rural Torrent, és un orgull i una alegria participar en una vesprada tant emotiva com aquesta. Veure la il·lusió, l'actuació que anem a viure en el marc de les festes patronals, i la importància de valorar i reconéixer als nostres majors”, va destacar Vicente Peiró Puchades, director de zona de Caixa Rural Torrent, durant l'acte commemoratiu a la tercera edat que va tenir lloc en la vesprada d'ahir en la Residència Fundació Santa Elena de Torrent, en el marc de les festes patronals. CAIXA RURAL TORRENT - SANTA ELENA 1

“En la nostra entitat tenim l'ocasió de conéixer a molts d'ells, d'escoltar-los i aprendre de les seues vivències, i és un autèntic privilegi. El mateix que poder compartir hui l'aniversari 100 anys de Félix Rincón”, va afegir Peiró Puchades.

També, l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va participar en l'acte, en el qual va destacar "el doble motiu d'alegria, pel Grup de Albaes Els Llauradors de Torrent i pel centenari aniversari del veí Félix Rincón", que va estar acompanyat dels seus familiars. Al mateix temps, va voler agrair la presència de "Caixa Rural Torrent per ser una entitat que està present en cadascuna de les activitats de la ciutat" i també valorar la labor dels empleats del centre que "amb el vostre treball demostreu que estimeu i tracteu als majors com si anaren la vostra família"

Destacats