Torrent exposa el seu Pla Director en la Junta Directiva de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents

Guardar

image1
image1

Els components de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI), s'han reunit a Madrid per presentar a la nova Junta Directiva, de la qual Torrent forma part des del mes de maig d'aquest any. La RECI és una agrupació de més de 75 ciutats espanyoles que persegueixen l'objectiu de fomentar el progrés econòmic, social i empresarial de les seves ciutats. Tot això, mitjançant la innovació, posant l'accent principalment en les noves TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), sent aquesta xarxa reconeguda nacional i internacionalment.

A Torrent, el Pla Director Smart City busca afavorir del desenvolupament de la indústria del coneixement en el municipi, impulsar la participació ciutadana en les decisions estratègiques de desenvolupament municipal amb ajuda de les TIC i  els serveis clau per obtenir intel·ligència de xarxa gestionant la informació d'aquesta en una plataforma tecnològica. Destaca el projecte dut a terme pel consistori en matèria de prevenció d'incendis que s'emmarca dins d'aquest Pla i que convertisca a Torrent en un dels municipis més desenvolupats i innovadors en prevenció d'incendis.

Andrés Campos, regidor de l'àrea de Modernització que es va traslladar fins a Madrid per participar en la trobada, remarca “la importància de formar part, com a Junta Directiva, d'aquesta xarxa de ciutats. Des de la RECI s'impulsa el desenvolupament tecnològic de ciutats. D'aquesta manera, des del consistori i mitjançant el Pla Director Smart City treballarem perquè Torrent es converteixi en model de ciutat intel·ligent, gràcies a la col·laboració de la resta de ciutats de la xarxa”.

En aquesta reunió, s'han presentat les diferents propostes d'accions que vol dur a terme el present mandat, a més d'informar els presents sobre els ”municipis amics” que s'han adherit a la RECI.

Arxivat a:

Destacats