Torrent amplia els horaris de terrasses, bars i restaurants durant les festes

Guardar

IMG_2633
IMG_2633

L'Ajuntament de Torrent, per reforçar el sector de la restauració i donar un impuls a l'economia local durant les Festes Patronals, ha anunciat l'ampliació de l'horari d'obertura de terrasses de bars i restaurants durant les festes patronals, fins a les 3.30 hores de la matinada. Es tracta de permisos extraordinaris, que es cancel·laran una vegada hagen passat les festes, des del dia 21 fins al 30 de juliol, i que comprendran en tot el municipi. Amb aquest nou horari provisional, els locals d'hostaleria igualaran les condicions d'horari que presenten les kábilas mores i casernes cristianes durant les festes. “És molt important per als locals de restauració tenir un horari més ampli durant les nits de festes perquè en aquestes dates la ciutat té una afluència massiva de gent i es realitzen moltes activitats nocturnes que repercuteixen de manera molt positiva en l'economia d'aquests establiments”, assenyala el regidor d'Economia, Andrés Campos.

A aquesta iniciativa cal sumar que aquest exercici s'han reduït les taxes d'ocupació de sòl públic en un 25% per a terrasses i pèrgoles per part dels establiments hostalers. A més, “seguint amb els compromisos establerts al programa electoral de l'equip de govern, es preveu la reducció d'aquestes taxes fins a un 50%”, comenta Andrés Campos.

Amb aquesta mesura es conseguirà impulsar l'activitat econòmica en el sector de l'hostaleria, així com augmentar la bonificació en proporció a la creació d'ocupació laboral. El regidor explica que “amb aquest pas estem promovent el sector de l'hostaleria, fent que es creuen nous llocs de treball i aconseguint, una vegada més, que disminuïsca el nombre d'aturats a la nostra ciutat. Una xifra que s'ha anat reduint des de l'any passat, a causa de les accions que estem duent a terme des de l'ajuntament”.

Arxivat a:

Destacats