Seguridad Social y Space Elephants, caps de cartell de les festes de Paterna

Guardar

space-elephants
space-elephants

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha donat a conéixer un avanç de la programació de les pròximes Festes Majors que tindran lloc durant la segona quinzena d'agost.

Entre les actuacions musicals, destaca la visita del grup Seguretat Social que actuarà el dilluns 22 d'agost. La banda de rock, amb més de 30 anys de carrera musical, farà un repàs del seu mític repertori, que inclou temes tan coneguts com "Chiquilla", "Quiero tener tu presencia", "Comerranas" o "Acuarela". Junt amb la veterana banda, els assistents podran disfrutar dels concerts d'Octava Polar i Bombai, dos jóvens promeses del panorama musical.

El dijous 25 serà la nit dels més jóvens amb l'actuació dels valencians Space Elephants. La banda, formada per Edgar Navarro i Rubén Thrax junt amb un grup d'animadors, porten des de 2011 convertint cada una de les seues actuacions en una festa única. Les seues sessions mesclen dupstep, electrònica, rock i indietrónica i es caracteritzen per oferir un espectacle irrepetible on la interacció amb el públic és peça clau. A més d'haver actuat en els principals festivals nacionals, destaca per han sigut els primers djs espanyols a actuar a Cuba.

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche hi ha assenyalat que "estes actuacions se sumen a les tradicionals activitats musicals de les Festes com la Nit del Rock, o el Festival Fet a Paterna".

L'Ajuntament àmplia l'oferta d'activitats infantils

A més de les actuacions musicals, enguany, les festes han incrementat el nombre d'activitats infantils. Els diferents barris del municipi acolliran animacions infantils, xous de màgia i espectacles musicals, entre els que destaca l'actuació del grup circense Satsuma amb una espectacular posada en escena durant les seues funcions.

En eixe sentit, la regidora Paqui Periche, ha destacat "la aposta de l'Ajuntament per ampliar l'oferta d'activitats dirigides als xiquets i xiquetes de Paterna, oferint una variada programació, amb activitats per a tots els gustos."

Destacats