Simat contracta 8 persones en situació d'atur

Guardar

simat ajuntament
simat ajuntament

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna, gràcies a les ajudes de Labora, ha contractat 8 persones en situació d'atur per als pròxims mesos.

Així, a través del programa EMCORP 2020, el consistori ha contractat un peó d'horticultura i jardineria i una persona relacionada amb la neteja. Aquest programa engloba a persones majors de 30 anys en situació desocupada i compta amb una subvenció de 21.600 euros. A més, l'Ajuntament ha aportat 3.500 euros a aquestes ajudes.

Per altra banda, s'ha contractat un agranador, un assistent domiciliari, un tècnic administratiu i un mestre d'educació infantil dins del programa «ECOVID 2020», destinat a persones majors de 30 anys que s'han vist afectades per la crisi sanitària de la COVID-19. Aquest programa compta amb una ajuda de 44.530 euros i, per la seua banda, el Consistori ha invertit al voltant de mil euros més.

Les altres dues persones contractades es tracten d'una titulada en Finances i Comptabilitat, que dona suport a les tasques municipals, i un peó agropecuari, dins del programa EMPUJU 2020. Aquesta subvenció pretén contractar persones menors de 30 anys amb una inversió de 27.500 euros, a més d'una aportació municipal de 14.000 euros.

L'alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, ha assenyalat que amb aquestes ajudes «pretenem donar treball a persones que es troben en situació d'atur i que s'han vist afectades per la crisi sanitària de la COVID-19».

Destacats