Sanitat intervindrà en una residència de Benirredrà amb un brot de 94 casos i sis morts

L'Ajuntament assegura que el brot està "localitzat" i "no repercuteix en la resta de la població"

Guardar

ayuntamiento benirredrà
ayuntamiento benirredrà

La Conselleria de Sanitat Universal intervindrà en una residència de majors de la localitat valenciana de Benirredrà després de registrar aquest centre un brot de 94 casos positius, entre residents i treballadors, i sis morts.

En concret, el centre de majors de Benirredrà ha sumat 75 residents positius, 19 treballadors contagiats i sis persones mortes.

En l'actualització del divendres de la situació del coronavirus , Sanitat va informar de quatre morts de residents en la Comunitat Valenciana, 32 contagis d'usuaris i 289 de treballadors de centres. Segons el balanç d'aquesta jornada, hi ha casos positius en 91 residències de majors de la Comunitat Valenciana: quatre a Castelló, 26 a Alacant i 61 a València.

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat hui 1.201 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d'antígens.

Crida a la "tranquil·litat"

L'Ajuntament de Benirredrà ha realitzat una crida a la "tranquil·litat" als veïns del municipi. El consistori ha assenyalat que "el problema sanitari està localitzat" i que "no repercuteix en la resta de la població".

El Consistori ha informat en un comunicat que ha estat "en comunicació diària" amb els òrgans competents en la gestió sanitària, als qui ha traslladat la seua "preocupació" per la situació produïda i ha ofert la seua "plena i total" col·laboració.

En aquest sentit, ha remarcat que els serveis municipals continuen amb les seues actuacions en matèria de desinfecció tant en via pública com en instal·lacions municipals, centres educatius, parcs i zones infantils.

Finalment, la corporació municipal ha defensat que des de l'inici de la pandèmia "s'han adoptat les mesures necessàries en coordinació amb les autoritats sanitàries per a la contenció de la Covid-19".

Destacats