La Diputació millorarà la seguretat del trànsit en l'accés nord a la platja de Tavernes de la Valldigna

El pressupost de l'obra, que està previst licitar abans de l'estiu, és de 473.000 euros, amb un termini d'execució de nou mesos

Guardar

Intersección La Goleta
Intersección La Goleta

La Diputació de València millorarà la seguretat viària en l'accés nord a la platja de Tavernes de la Valldigna amb la construcció d'una rotonda entorn de la séquia de la Ratlla. Amb la nova infraestructura, l'àrea provincial de Carreteres que dirigeix Rafa García pretén solucionar els problemes de trànsit en la intersecció de l'encreuament del Camí de la Ratlla, un tram de concentració d'accidents en la CV-605.

El BOP ha publicat ja els terrenys afectats per l'expropiació de la superfície de més de 9.000 metres quadrats necessària per a escometre aquest projecte d'utilitat pública. Una vegada completat el procés, la corporació provincial espera licitar les obres en l'accés a la platja de la Goleta abans de l'estiu, amb un termini d'execució estimat de nou mesos.

Amb aquesta actuació, pressupostada en 473.000 euros, l'àrea de Carreteres preveu millorar la seguretat en una via per la qual passen més de 4.000 vehicles diaris i que resulta especialment transitada en els mesos d'estiu i caps de setmana, amb una elevada circulació de ciclistes.

La rotonda, que tindrà un illot central amb un radi de 20 metres, augmentarà la visibilitat en aquest tram de la CV-605 en el límit de la platja de la Goleta amb el terme municipal de Cullera. La calçada anular disposarà d'una amplària de huit metres i connectarà amb el Camí de la Ratlla a través d'una via de servei. La secció transversal comptarà amb una calçada de sis metres i vorals d'un metre a cada costat.

En paraules del diputat d'Infraestructures i Carreteres, Rafa García, "l'execució d'aquesta rotonda suposarà donar resposta a una reivindicació històrica de Tavernes de la Valldigna i dels usuaris de la carretera que va a la platja, que fa temps que treballen per a acabar amb els problemes de trànsit que es generen, especialment a l'estiu, en aquest tram conflictiu".

Arxivat a:

Destacats