La Cuadra de Beniopa de Gandia abrirá antes de finalizar octubre

Guardar

quadra beniopa
quadra beniopa

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyat del Cap de servei de coordinació i supervisió de projectes, Fernando Mut, i el constructor, Juan Bañuls, van visitar ahir dijous les obres de construcció de la Quadra de Beniopa. Uns treballs que estan pràcticament enllestits i que seran recepcionats entre finals de setembre i principis d’octubre.

El projecte compta amb un pressupost de 630.000 €, cofinançat amb fons del Pla Confiança de la Generalitat i de l’Ajuntament mateix. “L’objectiu és complir amb una vella reivindicació de Beniopa, que permetrà la creació del Centre Cívic del poble i la posada en marxa d’un espai per a albergar la nova Escola de Música de la Banda de Beniopa. L’espai era de propietat municipal des de fa anys i va ser a finals de l’anterior legislatura quan el primer govern del canvi va posar en marxa la construcció. L’actuació té en compte les restes de l’antiga edificació; S’ha refet, de manera fidel, l’edifici principal i li hem donat a la banda de música un espai digne, en les millors condicions”.

Un gran pati central unirà els dos edificis. Podrà acollir actes diversos, que es complementarà amb un espai interior polivalent, flexible i modulable.

Destacats