La Concentració de Vespa de Gandia tindrà com a protagonista a la dona

Guardar

gandia
gandia

La regidora delegada d'Igualtat, Juana Navarro; acompanyat per Iván Moreno, President de la Penya Vespa la Safor, han comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar la IX edició de la Concentració de Vespa ciutat de Gandia que tindrà lloc a la plaça del Prado el pròxim 13 d'octubre a partir de les 09.00 hores.

Juana Navarro ha explicat que es tracta d'una jornada festiva on els organitzadors tenen prevista la participació de més de 300 Vespas i que comptarà entre altres activitats amb un esmorzar, degustació de fideuà en Chef Amadeo o un dinar i una ruta per la comarca a més d'un lliurament de premis, i ha afegit que la dona serà protagonista d'aquesta edició. "En el món del motor, les dones han estat normalment acompanyants. És una situació que ha canviat i que queda patent amb els 1,5 milions de dones que actualment tenen el carnet de moto".

"Vull agrair a la Penya Vespa la Safor que haja decidit dedicar aquesta edició a la dona i entre tots hem treballat per fer un cartell amb la dona com a protagonista per demostrar que som lliures i Independents i que pilotem la nostra pròpia vida".

El president del col·lectiu, Iván Moreno ha destacat que "aquesta concentració s'està consolidant com una de les més grans en l'àmbit nacional. Esperem més de 300 Vespes, fet que suposa una xifra molt important en aquest tipus d'esdeveniments". Moreno ha aprofitat la seua compareixença per a informar que compten amb participants procedents d'Alcoi, Ibi, València, Terol o Albacete, entre altres municipis.

La jornada tindrà preus populars i la inscripció es podrà realitzar a partir de les 09.00 hores a la mateixa plaça del Prado. Els preus per gaudir de la jornada són de 8 € que inclouen el dinar i la samarreta commemorativa i de 25 € en el cas de voler participar també en el menjar que se celebrarà a Potries.

Destacats