L’Ajuntament de Gandia adjudica les ajudes de reactivació cultural abans d’acabar l’any

Guardar

_AO_9125 copia
_AO_9125 copia

22 empreses de Gandia han estat adjudicatàries de les ajudes a la reactivació cultural promogudes des de l'Ajuntament de Gandia a través del Consell de Reactivació Cultural i amb el suport de tots els grups polítics del consistori.

Les ajudes oscil·len entre els 1.000 i els 30.000 euros i tenen com a objectiu "fomentar la reactivació del sector el més prompte possible", ha assenyalat el regidor de Cultura, Nahuel González, qui ha afegit que per a l'Ajuntament "era important traure ajudes per a reactivar la cultura. Per això estem molt contents que 22 empreses de la ciutat hagen estat adjudicatàries d'aquestes subvencions que tenen com a objectiu la reactivació d'un sector molt afectat per la pandèmia. Des de l'Ajuntament continuarem treballant al costat d'aquest sector i, si la situació continua sent dolenta, estudiaríem traure noves ajudes perquè el Govern de Gandia s'ha mostrat molt sensible davant del sector cultural i també tots els grups polítics del consistori, així com el Consell de Reactivació Cultural, que és d'on va eixir la iniciativa d'aquestes ajudes tan importants".

Les 22 empreses adjudicatàries complien els requisits establerts pel Govern de Gandia: estar d'alta durant 6 mesos entre l'exercici corrent i l'anterior; tindre domicili fiscal a Gandia; haver suspés l'activitat durant l'estat d'alarma i no haver augmentat la facturació; no tindre deutes amb l'ajuntament; i no haver obtingut altres ajudes amb la mateixa finalitat.

Destacats