Gandia tramita 755 peticions d'ajudes directes 'Parèntesis' per a microempreses i autònoms afectats per la pandèmia

Guardar

Plan Resistir Gandia
Plan Resistir Gandia

L'Ajuntament de Gandia conclou el període de sol·licitud de la sisena remesa d'ajudes directes "Parèntesis" per a microempreses i autònoms afectats per la pandèmia, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Durant aquest període han sigut sol·licitades 755 ajudes. Cal destacar, que el passat dimarts ja hi havia 705 ajudes abonades per part del consistori.

Aquesta línia d'ajudes suposa la mobilització d'un total de 2,7 milions d'euros que han sigut aportats en un 62,5% per la Generalitat Valenciana, un 22,5% per la Diputació de València i un 15% per l'Ajuntament de Gandia. L'Ajuntament de Gandia ha fet una aportació de 400.000 euros. Aquesta nova línia d'ajudes preveu que els beneficiaris puguen rebre una ajuda directa de fins a 4.000 euros.

Les persones o microempreses interessades a sol·licitar aquestes ajudes, poden consultar les bases i realitzar la tramitació en gandia.sedelectronica.es o realitzar les seues consultes telefonant al 96 295 95 59 o enviant un e-mail a plaresistir@gandia.org.

Destacats