Gandia sotmet a valoració pública la modificació del PGOU que planteja la promotora d'un hotel a la Ducal

Començarà hui dilluns i durarà 20 dies hàbils

Guardar

vicealcalde gandia Josep Alandete
vicealcalde gandia Josep Alandete

El vicealcalde i regidor delegat d'Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat aquest matí que l'Ajuntament de Gandia ha obert el procediment de consulta pública sobre la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana que planteja la promotora del projecte urbanístic de la Ducal.

Així, Alandete ha esclarit que es tracta d'un «pas previ», que començarà a partir de hui i durarà 20 dies hàbils, al que es dona curs «d'acord amb la reglamentació vigent» perquè la ciutadania puga aportar la seua valoració amb relació a l'esborrany d'eixa possible modificació que ha presentat l'empresa: «És un procediment reglat, que està establit en la LOTUP (Llei d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge), i al qual li donem, dins del que és habitual en aquest govern, el màxim de participació i el màxim de difusió perquè tota la ciutadania puga assabentar-se i donar la seua opinió respecte a aquest tema tan important per a la nostra ciutat».

En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme ha emfatitzat l'exercici de transparència per part del Govern de Gandia, que ja ha notificat aquest procés a totes les persones que prèviament s'havien interessat a posicionar-se en qualsevol mena de procés relacionat amb la modificació que ha plantejat la promotora. Després de recollir totes les propostes, assegura, s'estudiaran per saber «si compleixen tots els requisits jurídics i tècnics» que permetran continuar amb el procediment habitual de qualsevol mena de proposta de modificació.

Finalment, Alandete ha afirmat que el Govern de Gandia ha consultat a la Comissió Territorial de la Conselleria per conéixer si es tracta d'una modificació estructural o no. En cas de ser així, explica, l'esborrany també hauria de passar el filtre de l'organisme provincial.

Destacats