Gandia se suma a la campaya sobre el Dia Mundial del xicotet comerç

Guardar

Gandia comerç
Gandia comerç

El govern municipal de Gandia i els partits representats al consistori han escenificat aquest matí el seu suport a la iniciativa posada en marxa per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana que pretén recollir suports perquè es declare el Dia Mundial del xicotet comerç.

"Hui reivindiquem que la ciutat de Gandia creu en el xicotet comerç i el considera com un element necessari i identitari de la ciutat. Gandia no s'entendria sense el seu xicotet comerç perquè manté a moltes famílies i dona vida a les barriades", ha declarat l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant." Des d'ací volem demanar que aquest suport es transforme en la compra al xicotet comerç que ha d'afrontar un món globalitzat on les formes de consum estan canviant i que ja està realitzant un esforç important per adaptar-se i modernitzar-se", ha agregat.

El president de la Cooperativa de Comerciants de Centre Històric, Pedro Izquierdo ha manifestat el seu agraïment al consistori pel suport brindat per desenvolupar la campanya. "Aquesta campanya pretén crear el Dia del xicotet comerç i per a això s'ha creat una plataforma de votació", ha destacat. "Aquest tipus de comerç li dóna vida als carrers i genera ocupació estable. Ara mateix hem d'afrontar els reptes d'un altre tipus de superfícies i la problemàtica dels productes falsificats. El Centre Històric és el cor de la ciutat i si el cor s'apaga, la ciutat es mor", ha afegit.

Finalment, Ferran Martínez, regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç ha recordat les diverses iniciatives que s'han desplegat des del seu departament que van dirigides a reforçar el xicotet comerç com Fira Mercat. "Els comerciants estan realitzant un esforç important destinat a la digitalització per tal d'impulsar el comerç local".

La campanya es durà a terme mitjançant una recollida de signatures a través de www.essuturno.com i de la plataforma Change.org, on qualsevol persona pot subscriure la petició.

Destacats