Gandia reparteix mascaretes als usuaris del transport públic

Guardar

reparto4_4M
reparto4_4M

L'Ajuntament de Gandia ha continuat aquest mateix matí amb el repartiment de mascaretes, tipus quirúrgic, en el transport públic de la nostra ciutat. Unes 12.000 mascaretes van ser lliurades a l'executiu municipal a mitjans del passat mes d'abril per part de la Delegació de Govern i formen part de les que el Govern Espanyol està distribuint a les principals ciutats de país amb motiu de les diverses fases de la desescalada. Cal recordar que amb l'inici de la Fase 0 de la desescalada, l'ús d'aquestes mascaretes és obligatori en el transport públic.

Tal com ha explicat el regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, Nacho Arnau, el repartiment, que està efectuant Protecció Civil, Policia Nacional i Policia Local de Gandia, es realitza en el transport públic de la ciutat (Urbanet i la Marina Gandiense) així com als usuaris del tren de rodalia i els autobusos que parteixen des de l'estació intermodal.

"Dia a dia seguim treballant per protegir el conjunt de la ciutadania. Comptem amb la col·laboració d'entitats superiors i de la Policia Nacional i Protecció Civil per realitzar la distribució" va finalitzar el regidor.

Destacats