Gandia presenta el programa "Salut i benestar" per a aquesta tardor

Guardar

CarolaWoodward_2802
CarolaWoodward_2802

Liduvina Gil, regidora de Salut Pública i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les activitats que s'han preparat des del seu departament dins el programa "Salut i benestar - tardor 2019".

Una iniciativa que enguany presenta una programació variada i específica per a cada grup d'edat dirigida a millorar la qualitat de vida, els hàbits i la salut de la ciutadania en general.

En total seran més de 50 activitats, obertes a tots els públics i de caràcter gratuït, les que es desenvoluparan durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Entre els punts més destacats de la programació, Liduvina Gil va remarcar els tallers que es realitzaran sobre l'ús de noves tecnologies, prevenció del joc patològic, prevenció de trastorns en la conducta alimentària o l'assetjament escolar.

L'edil ha destacat que es reprén el programa d'alimentació saludable i activitat física a l'escola en l'alumnat de 1r a 6é de primària que comptarà amb la participació de la nutricionista Marianela Fernández; el professor d'educació física, Jesús Naveiro; i Katia Banyuls, psicòloga.

Com a novetat, Gil va informar de la posada en marxa d'un taller dirigit a la gent gran d'estimulació cognitiva i la posada en marxa del taller d'hàbits saludables en l'alimentació per a aquest grup d'edat.

La regidora també ha explicat que per a les Associacions de Dones del Raval i Benipeixcar, s'organitzarà una activitat dirigida a preservar el sòl pèlvic.

Finalment, Gil ha destacat que aquest any s'inicia un nou programa dirigit als més menuts i on col·laborarà la Coordinadora d'AMPA de Gandia sobre les claus, recomanacions i tractament per als peus dels escolars.

Destacats