Gandia prepara una celebració dels Reis d'Orient diferent, però plena d'il·lusió i esperança

La cavalcada recorrerà tots els barris de la ciutat sense públic al carrer

Guardar

gandia cavalcada reis
gandia cavalcada reis

El regidor delegat de Política Festiva, José Manuel Prieto, i el regidor delegat de Promoció del Valencià, Nahuel González, acompanyats del director general de Polítiques Festives, Joan Muñoz, han presentat aquest matí la programació amb motiu de l'arribada dels Reis d'Orient a Gandia. Així, des de fa un parell de setmanes s'han repartit 6.000 cartes a tots els col·legis (d'Infantil a quart de Primària), biblioteques i centres socials per encomanda dels Reis d'Orient. Les missives reials també es poden descarregar des de hui dilluns fins al dia 3 de gener, a la web de l'Ajuntament i enviar-les per e-mail a reisdorient@gandia.org. A més, enguany s'hi comptarà amb la novetat d'una carta autoemplenable i un dibuix per acolorir.

El regidor de Política Festiva ha aclarit que enguany la visita dels reis d'Orient es desenvoluparà de manera diferent a altres anys, ja que, per seguretat, seran ells qui visiten als xiquets i les xiquetes a les cases, premiant el seu esforç en un any complicat. Prieto ha explicat que arribaran "aproximadament a les quatre de la vesprada, i a les sis menys quart, aproximadament, començaran el recorregut pels carrers i les places de Gandia en tots els barris; com a novetat destacada, fins a les nou de la nit, moment en què conclourà eixe recorregut per la nostra ciutat".

El regidor de Promoció Lingüística, per la seua part, ha agraït el disseny de la carta a càrrec de Marta Antello i ha subratllat la col·laboració en la campanya de la festivitat de 29 agències AVIVA de municipis valencians i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. González també ha volgut transmetre un missatge de felicitat a tots els xiquets i les xiquetes: "És un any diferent, però l'Ajuntament de Gandia vol que eixa felicitat arribe a totes les cases, i per això estic segur que, a pesar de les circumstàncies, els xiquets i les xiquetes tindran eixe missatge feliç, que és el més important de tot".

Finalment, Muñoz ha indicat que la web de l'Ajuntament ja compta amb el vídeo genèric dels Reis d'Orient, on les famílies podran enviar les dades perquè les seues Majestats es dirigeixen de manera personalitzada als xiquets.

D'altra banda, ha destacat que també es comptarà amb banderoles per a rebre els Reis d'Orient, un decorat que es podrà recollir de manera gratuïta en la Casa de la Marquesa, en l'Ajuntament de Gandia i en el Centre Social del Grau.

Destacats