Gandia posa en marxa la campanya 'Protegeix-te del sol. Protegeix la teua pell'

Guardar

_AO_6985 copia
_AO_6985 copia

La regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de Maribel Codina, presidenta de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Gandia per anunciar que la nostra ciutat participarà un any més en la campanya solar destinada a detectar i prevenir el càncer de pell.

Tal com ha recordat Gil, la platja de Gandia ha vingut acollint la caravana d'AECC però que aquest any a causa de la COVID-19 el format d'assistència ha variat amb el que les revisions es realitzaran el pròxim 5 d'agost en horari de 10: 00 a 13:30 hores al Centre Social Marcel·lí Pérez. Per poder realitzar la revisió, s'ha de concertar una cita prèvia trucant al 96 295 98 02.

L'edil ha informat que s'habilitarà una sala d'espera per a tres persones que han de respectar les normes de distanciament i portar mascareta."El càncer de pell és una malaltia que sol ser causada pels raigs de sol i els raigs ultraviolats. És molt important que es detecten els melanomes el més ràpid possible i per això hem de buscar-nos els canvis en els lunars".

Maribel Codina va voler agrair al consistori i la regidora "tot el suport que ens presten en les nostres activitats. Prova d'això ha estat que ens han facilitat l'espai per prestar aquest servei perquè no podíem desenvolupar l'activitat tal com ho havíem fet en anteriors edicions".

Destacats