Gandia obrirà aquest dilluns una oficina presencial per tramitar la signatura electrònica

Les persones interessades a sol·licitar el certificat hauran de demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça informacio@gandia.org i indicant nom i cognoms, DNI / NIE i un telèfon de contacte

Guardar

_AO_0872 copia
_AO_0872 copia

L'actual crisi sanitària i les mesures que s'han pres per combatre-la han posat de manifest la importància que pot arribar a tenir per als ciutadans l'ús de mitjans electrònics a l'hora de facilitar la seua relació amb les administracions públiques.

Per aquesta raó, l'Ajuntament de Gandia reprendrà a partir del pròxim dilluns el seu servei com a Punt de Registre d'Usuari (PRU) de l'Agència de Tecnologia i Certificació de la Generalitat Valenciana. D'aquesta manera, seguint escrupolosament les mesures de prevenció de contagis per COVID-19 establertes pel Ministeri de Sanitat, s'habilitarà una cita prèvia perquè els ciutadans puguen tornar a obtenir a les oficines municipals el certificat electrònic de l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV).

Les persones interessades a obtenir el certificat hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça informacio@gandia.org indicant nom i cognoms, DNI / NIE i un telèfon de contacte.

En un termini no superior a 72 hores se li comunicarà per aquest mateix mitjà el dia i l'hora en què haurà de personar a l'oficina d'Informació i Registre de l'Ajuntament de Gandia (Plaça Major 1).

Per poder generar el certificat electrònic serà necessari que l'interessat siga major de catorze anys, i aporte algun dels següents documents per a la seua identificació:

- Si té nacionalitat espanyola:· DNI, en vigor· Permís de conduir en format targeta, en vigor· Passaport espanyol, en vigor

- Si té nacionalitat estrangera, el document acceptat serà el NIE (Número d'Identificació d'Estranger)· Si el document no té fotografia, haurà de presentar, a més, un altre document (passaport en vigor o document d'identitat del seu país, en cas de ser comunitari) en què aparega la foto del sol·licitant per procedir a la seua identificació.· Si el NIE no està en vigor, se sol·licitarà la presentació del passaport o document d'identitat de país d'origen (en cas de ser comunitari) que estiguen en vigor.

L'interessat en obtenir el certificat haurà d'acudir personalment. Només en el cas que es compte amb un certificat reconegut i legitimat en presència notarial, podrà ser una altra persona la que realitze el tràmit.En aquest cas, el sol·licitant haurà d'acudir a un notari perquè certifique la seua voluntat d'obtenir un certificat electrònic i l'autorització al representant per a la seua recollida per compte del signant.

Destacats