Gandia millora la platja de l'Auir amb nova senyalització i mobiliari

Guardar

playa gandia
playa gandia

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s'han realitzat a la Platja de l'Auir per a millorar la senyalització i informació d'aquest espai natural. Aquestes accions s'han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l'organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió.

Concretament, Mascarell ha assenyalat que l'Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d'actuacions que s'emmarca en el Programa 1 "Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.", arran del qual s'ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l'adquisició de papereres i aparcabicis.

Més en detall, les actuacions que s'han dut a terme a la Platja de l'Auir són les següents:

- Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l'espai natural imapa il·lustrat dels serveis de la Platja i de les àrees diferenciades per a persones usuàries.- Cartell Platja Naturista.- Fletxes direccionals de fusta situades en els principals punts d'accés.- Tòtem de fusta per a la informació de la qualitat de les aigües de bany.- Faristol interpretatiu de l'àrea de conservació del Chorlitejo Patinegro.- Adquisició i instal·lació de papereres de tipus rústic per a residus i estacionament per a bicicletes per a l'esplanada de l'actual aparcament.

Destacats