Gandia edita un nou catàleg del fons editorial de l'Ajuntament

Guardar

_AO_9317 copia
_AO_9317 copia

Al llarg dels anys i fonamentalment des de la creació dels premis literaris Ausiàs March, el 1959, l'Ajuntament de Gandia ha vingut acumulant un important fons editorial, bàsicament bibliogràfic, format per més de 1.000 títols i uns 40.000 exemplars.

Fins ara hi havia una cinquantena d'aquests títols disponibles a la venda, que en una actualització recent de preus públics s'han vist duplicats. Així, les persones interessades podran trobar en aquesta web (https://issuu.com/arxiugandia/docs/fulletdefinitiuissuu) prop d'un centenar de publicacions sobre les temàtiques més diverses que són assequibles en els mateixos locals de l'Arxiu Històric en la plaça del rei Jaume I, al costat de la Biblioteca Central. També al correu arxiuhistoric@gandia.org i al telèfon 962.959.567.

Sobre aquesta iniciativa, el regidor delegat de l'IMAB, Jose Manuel Prieto ha recordat que "teníem una sèrie de col·leccions bibliogràfiques emmagatzemades i la nostra intenció és que, amb l'establiment d'aquest preu públic, tots els ciutadans de Gandia puguen accedir a adquirir alguna d'aquestes publicacions que en molts casos ja no estan catalogades i que són difícils de trobar".

Destacats