Gandia crea una segona línia d’ajudes directes Parèntesi per als sectors tradicionals vinculats amb la festa

Guardar

Ajuntament de Gandia
Ajuntament de Gandia

Tal com s'ha anunciat les darreres setmanes, el Govern Local ha decidit crear una segona línia de les ajudes Parèntesi Gandia, dins el Pla Resistir de la Generalitat, per a autònoms i microempreses dels sectors més castigats per la crisi econòmica derivada de la Covid-19, en especial aquells que van haver de tancar a causa de les restriccions en matèria de seguretat sanitària decretades per la Generalitat, dins l'estat d'alarma, i no inclosos en la primera convocatòria, dirigida fonamentalment a l'hostaleria.

Així, les noves ajudes aniran destinades als sectors econòmics tradicionals vinculats a les Falles i esdeveniments festius en general, per tal de pal·liar l'impacte econòmic que, a causa del coronavirus, han patit professionals i artesans vinculats a les festes valencianes. La setmana pròxima es concretaran els sectors beneficiaris.

Aquesta segona edició de les ajudes destinarà una part dels 1,4 milions d'euros sobrants del total de la partida inicial prevista per a les ajudes Parèntesi Gandia, 2,7 milions, cofinançada per la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Gandia. Les prestacions seran de 2.000 euros com a base, una quantia que s'augmentarà en 200 euros per empleat, fins a un màxim de deu treballadors i treballadores. Igual que en l'anterior convocatòria es tramitaran de manera urgent.

Destacats