Els Centres de Convivència per a persones majors de Gandia reben un total de 551 sol·licituds de matrícula

Guardar

_AO_4579 copia
_AO_4579 copia

La regidora delegada de Gent gran, Liduvina Gil, ha participat aquest matí en el sorteig que s'organitza tots els anys per a la matriculació dels cursos que s'ofereixen en els Centres de Convivència per a Persones Majors. El llistat de persones admeses serà publicat d'ací a poc temps en la web de l'ajuntament. A més, totes les persones seran avisades per telèfon.

Tal com ha informat l'edil, enguany els Centres ofereixen un total de 58 cursos dels quals 38 són presencials i 20 en línia. "A més, i atés que en aquests moments la ràtio de les classes és de 10 persones, tots aquells que es queden en llista d'espera podran participar en els cursos utilitzant la via telemàtica".

Per al present any han presentat sol·licitud un total de 551 usuaris (74 homes i 477 dones) dels que 190 ho han fet de manera telemàtica utilitzant la web de l'Ajuntament de Gandia. "És una bona notícia que els nostres majors vagen adaptant-se a les noves tecnologies" va declarar Gil.

La mesura d'edat dels inscrits és de 71 anys i el més demandat en el Centre de Convivència de Corea ha sigut els de ioga i l'activitat de passejos saludables mentre que en Roís de Corella els cursos amb més inscripcions han sigut pilates, estiraments i passejos presencials.

Pel que respecta als cursos més sol·licitats en format en línia, aquests han sigut zumba i balls de coreografia.

Liduvina Gil també ha informat que des de hui i fins al 14 d'octubre s'obri el període d'inscripció per a les activitats organitzades al Grau i que es desenvoluparan en el centre situat al carrer Císcar. Les inscripcions es podran realitzar des de la web de l'Ajuntament de Gandia o presencialment en el Centre Social Marcelino Pérez en horari de 09,30 a 13,30 i de 16.00 a 20.00 hores. "A poc a poc anirem augmentant l'oferta al Grau fins a equiparar-la a la qual oferim a Gandia" va finalitzar l'edil.

Destacats