Continuen els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere a Gandia

Guardar

_AO_7040 copia
_AO_7040 copia

Des de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives es continua amb els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere, amb totes les mesures de seguretat.

 En aquesta ocasió, les usuàries d'ASMISAF rebran aquesta important formació per a prevenir la violència, ja que són un col·lectiu especialment vulnerable. La formació la realitza l'equip de Fem Acció, junt amb l'equip de professionals de l'àrea, liderada per la regidora Juana Navarro qui ha declarat que la prevenció i la formació "són les potes fonamentals per a la lluita contra la violència de gènere. Des del departament ens preocupen especialment els col·lectius vulnerables, com les dones amb diversitat funcional. A més, realitzarem una formació en línia dirigida al professorat de Gandia i als professionals que treballen amb aquests grups més vulnerables, així com una exposició fotogràfica, anomenada 'Por un Like' que s'exposarà al Tossal a partir del dia 23 d'octubre. Aquesta exposició tractarà de conscienciar del perill de les xarxes socials i la violència contra les dones que hi ha al darrere".

Totes aquestes accions conformen el projecte de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives subvencionat per la Diputació de València, com a municipi integrant en la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere.

Destacats