Suspesa la Fira de l'Embotit de Requena 2021

La Mostra de l'Embotit s'anava a celebrar al mes de febrer de 2021

Guardar

feria-embutido-requena
feria-embutido-requena

El Consistori, de comú acord amb l'Associació Embotit artesà i de qualitat de Requena, han decidit suspendre l'edició de la ja tradicional Mostra de l'Embotit que es duria a terme el mes de febrer de 2021.

Aquesta decisió ve sobrevinguda per l'actual crisi sanitària de la COVID-19, ja que el format de l'esdeveniment tal com està concebut és impossible realitzar-lo davant les circumstàncies actuals en les quals ens trobem. Per això, s'ha considerat que suspendre aquesta edició és l'única opció per a evitar qualsevol tipus de contagi.

"La Fira de l'Embotit és sens dubte, social i econòmicament parlant, un dels esdeveniments amb major atractiu i que congrega a un bon nombre de visitants en el nostre municipi, per la qual cosa adoptar aquesta decisió no ha sigut agradable per a cap de les parts implicades".

Encara així, "és important recalcar que la Mostra de l'Embotit se celebra tots els dies a Requena, en les nostres carnisseries, en els nostres bars i restaurants i en els nostres cellers, que continuen estant a la disposició de tota aquella persona que ho desitge, perquè puga acostar-se a Requena amb la finalitat de conéixer i degustar els nostres magnífics productes".

Finalment, des del Consistori i des de l'Associació de Carnissers, "desitgem que en 2022 la Pandèmia que patim ja estiga controlada, per a poder tornar a celebrar una nova edició de la Mostra de l'Embotit en la qual esperem que l'acolliment siga igual o millor que en les anteriors edicions, demostrant així que l'Embotit de Requena agrada, i molt".

Destacats