Gaspar apel·la a la modernització i el municipalisme en la seua visita a l'Escola de Viticultura de Requena

El president de la Diputació compartix matinal amb l’alumnat d'este centre formatiu de la Diputació i assegura en la seua visita a l'Ajuntament que farà un pas més en l'autonomia local

Guardar

1-Gaspar visita escuela Viticultura de Requena foto_Abulaila (2)
1-Gaspar visita escuela Viticultura de Requena foto_Abulaila (2)

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va visitar Requena este dijous amb escales a l'Ajuntament, l'Escola de Viticultura i Enologia i el celler Domini de la Vega. Durant la matinal en la capital de la comarca Requena-Utiel, Gaspar va avançar que farà un pas més en la modernització de la institució que presidix, dotant d'una major autonomia als ajuntaments de la província.

Amb este missatge va iniciar el president de la Diputació la seua ruta per Requena, on esperava l'equip de govern local, amb l'alcalde, Mario Sánchez, al capdavant i una amfitriona d'excepció, la regidora i diputada d'Igualtat, Isabel García. Després de compartir la seua aposta municipalista en l’Ajuntament amb els responsables de Requena, Toni Gaspar es va acostar fins a l'Escola de Viticultura i Enologia de la Diputació, en la qual cursen estudis 160 alumnes.

Acompanyat per Mario Sánchez i Isabel García, el president provincial va recórrer les instal·lacions d'este centre formatiu de referència en el sector agroalimentari i l'àmbit forestal, compartint la matinal amb els i les alumnes, que van expressar les seues inquietuds al màxim responsable de la Diputació.

L'última de les parades del president es va produir en el celler Domini de la Vega, on l'enòleg Daniel Expósito va mostrar a Gaspar el procés d'elaboració d'alguns dels vins i caves de la zona, un producte que emergix com un dels principals motors econòmics de la localitat i la comarca.

Arxivat a:

Destacats