Es treballa per a sufocar un incendi forestal a Requena que ha mobilitzat fins a cinc mitjans aeris

Guardar

incendio requena 1
incendio requena 1

Diferents efectius treballen a hores d'ara en l'extinció d'un incendi forestal declarat al voltant de les 15 hores de hui a Requena. Concretament, està afectant una zona pròxima al riu Xúquer, prop del balneari de Fuentepodrida.

Malgrat que des del Consorci de Bombers informen que la seua evolució és positiva, el Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació 1 del pla especial davant del risc d'incendi forestal, ja que pot afectar greument béns forestals i, si a un cas, lleument població i béns no forestals.

Durant aquesta vesprada han treballat en l'extinció del foc dues dotacions de Bombers Forestals de la Generalitat, dues de Bombers de València, dues brigades dels bombers de la Diputació de València, els bombers voluntaris de Cofrents, dues autobombes, un capatàs, una unitat de prevenció i cinc mitjans aeris de la Generalitat, havent-se ja retirat tres d'ells.

La comunitat autònoma de Castella-la Manxa ha mobilitzat diversos efectius, ja que l'incendi també afecta una pedania de Villatoya (Albacete).

Destacats