Pintxopolis gana la I Ruta de la Tapa de Mislata

Guardar

Primer premio Ruta de la Tapa 2016 - Pintxopolis
Primer premio Ruta de la Tapa 2016 - Pintxopolis

El suggeridor i original "Pepiburrito de Jagërmeister" ha sigut el preferit pels veïns que van participar en la Ruta de la Tapa i van votar, després d'haver provat almenys cinc dels plats participants. Es tracta d'un burret -servit en pa de pepet- farcit de carn BBQ al Jäger, ceba morada, formatge cheddar i salsa holandesa. Durant els dos caps de setmana que va durar la Ruta de la Tapa, el del 27 al 29 de maig i el del 3 al 5 de juny, Pintxopolis va servir centenars i centenars de tapes desbordant totes les seues previsions.

El segon premi ha sigut per al "Calamar Knofler", del bar que porta el mateix nom, una tapa elaborada amb calamar d'ham, coca fullada, ceba confitada, vinagreta de pimentó del pic i una teula de formatge. El podi de les tapes preferides pels mislateros i mislateras ho completa el "Timbal de solomillo al foie con base crujiente" del restaurant El Ancla.

La regidora de Comerç de Mislata, Mayka Tarín, ha sigut l'encarregada d'entregar els tres premis als creadors de les tres tapes més votades per la ciutadania. A més del trofeu que els acredita com a vencedors i que de segur exposaran en un lloc ben visible, els tres guanyadors rebran també una campanya de publicitat gratuïta per als seus establiments en els mupis municipals. A més, en el mateix acte, el Consistori ha procedit a realitzar el sorteig dels 33 obsequis i regals donats pels establiments de la ciutat per a repartir entre els participants en esta I Ruta de la Tapa.

 

Arxivat a:

Destacats