Paterna registra un descens anual en la desocupació amb 700 aturats menys i un augment del 20% dels contractes

Guardar

Calle Mayor Paterna
Calle Mayor Paterna

El municipi de Paterna ha registrat la taxa més baixa de desocupació dels últims 18 mesos, passant del 16,97% de gener de 2015 al 14,66% de juny de 2016.

Així ho ha anunciat hui el regidor de Protecció a les Persones, Ocupació i Participació Ciutadana, Julio Fernández, després de conèixer les dades registrades en el mes de juny sobre la situació de la desocupació i les contractacions a Paterna.

Referent a això, Fernández ha destacat que “aquest percentatge arriba després del descens continuat en el nombre d'aturats que s'ha registrat a Paterna en l'últim any, una tendència que ha aconseguit trencar amb la barrera dels 7.500 aturats que portava des de fa anys i situar la xifra actual d'aturats en el municipi en els 6.770”.

Pel que es refereix a les contractacions, l'edil ha informat que, en l'últim any, han augmentat prop d'un 20%, passant dels 2.091 contractes al juny de 2015 als 2.416 registrat aquest mes de juny de 2016. En aquest sentit, Fernández també ha destacat “el creixement dels contractes indefinits mentre que el de Serveis segueix sent el sector que més ocupació genera”.

“Totes aquestes xifres ens animen a seguir treballant per crear el context econòmic necessàri per impulsar l'ocupació en el nostre municipi i seguir baixant la desocupació a Paterna”, ha afirmat Julio Fernández al mateix temps que ha assenyalat que l'Executiu socialista va a seguir invertint en el municipi per, entre altres coses, reactivar el consum local i la creació de negocis al poble amb iniciatives com el Xec-Bebè, el Xec Emprenedors, el Xec Cooperatives, el Xec Viveristas o les borses d'ocupació temporals i rotatives.

Així mateix, ha destacat la signatura aposta de l'equip de govern socialista per millorar els seus polígons industrials per continuar atraient empreses i afavorir la creació de llocs de treball consolidant-se com un dels parcs empresarials de referència a nivell autonòmic, nacional i internacional.

Arxivat a:

Destacats