Paterna redueix el seu deute en 1.380.579 euros en els primers 6 mesos de 2016

Guardar

Ayuntamiento de Paterna
Ayuntamiento de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha aconseguit disminuir el deute municipal en 1.380.579,57 euros en el primer semestre de 2016 fins a situar el nivell d'endeutament municipal entorn del 65%, un percentatge molt per sota del límit legal del 110%.

Amb aquesta rebaixa, el deute actual del consistori paterner és de 38 milions d'euros, una xifra que – en opinió de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo – “és el resultat de la gestió prudent i eficient duta a terme per l'equip de govern socialista durant tots aquests mesos”.

Referent a això, Sagredo ha puntualitzat que “l'excel·lent gestió de les finances municipals que està duent a terme el seu Executiu es veu entelada si afegim tot el deute derivat de la pèssima gestió que va fer el PP de SUMPA, del Centre d'Innovació per a la Infància o de la guarderia Font del Gerro, entre altres coses”.

“L'herència que ens han deixat els populars fa que el deute de l'Ajuntament es duplique”, ha puntualitzat Sagredo en referència, entre altres coses, als més de 5 milions d'euros que haurà de pagar l'Ajuntament després del tancament de la Superguarderia o als 800.000 euros que haurà d'assumir el consistori per rescatar l'Escola Infantil de Font del Gerro.

“Només amb la mala gestió que el PP ha fet de SUMPA, l'Ajuntament haurà de pagar més de 51 milions d'euros”, ha criticat Sagredo als populars al mateix temps que els ha recriminat el balafiament i el descontrol que han marcat l'etapa de govern del PP.

“La nostra prudència i la nostra rigurosidad a l'hora de gestionar els diners públics de tots els paterners i les paterneres contrasta amb el malbaratament que el PP va fer d'ells”, ha manifestat l'Alcalde al mateix temps que ha subratllat que “l'Executiu socialista sempre ha prioritzat les persones enfront dels bancs, per aquest motiu –com ha recordat –destinarem més de 10 milions del superàvit a inversions en el municipi en lloc d'amortitzar prestem dels bancs”.

Destacats