Paterna organitzarà el I Festival de Cinema Antonio Ferrandis

Guardar

foto con la torre de paterna bonita.
foto con la torre de paterna bonita.

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat que el proper mes d'octubre celebrarà el Festival de Cinema Antonio Ferrandis, una iniciativa cinematogràfica amb la qual l'equip de govern socialista vol homenatjar al que ha sigut l'actor de referència del municipi mitjançant la programació d'una sèrie d'activitats relacionades amb el setè art.

Aquesta cita amb el cinema, que ha estat proposada per l'Executiu local i recolzada hui en Junta de Portaveus per la resta de grups polítics, tindrà lloc els propers dies 14, 15 i 16 d'octubre, coincidint l'última jornada amb el 16 aniversari de la mort de l'actor.

Per a això, es portarà al ple de juliol una moció conjunta amb tots els grups polítics amb l'objectiu de posar-se a treballar en la preparació i celebració d'aquest Festival.

Amb aquest Festival, l'equip de govern socialista busca situar la localitat de Paterna com un dels llocs amb major tradició cinematogràfica de la Comunitat i consolidar l'esdeveniment en el temps com una de les cites cinematogràfiques ineludibles del calendari nacional.

D'aquesta manera, el certamen servirà, entre altres coses, per presentar en exclusiva pel·lícules rodades a Paterna, per projectar films amb segell valencià, per homenatjar a les grans figures del cinema valencià o per celebrar taules rodones i trobades amb personatges rellevants de la cultura valenciana.

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche ha destacat la “importància de l'organització d'aquest festival ja que a més de servir per posar en valor la trajectòria seguida pel gran actor paterner Antonio Ferrandis, servirà per fer del municipi tot un emblema quant al cinema es refereix”.

Arxivat a:

Destacats