Paterna obrirà a l'agost les Llars de Jubilats de Santa Gema, Campament, La Canyada i El Clot

Guardar

Hogar de jubilados
Hogar de jubilados

L'Ajuntament de Paterna ha decidit mantenir obertes durant el mes d'agost quatre de les set Llars de Jubilats que té en els diferents barris amb la finalitat de que els majors paterneros que se queden en el municipi durant aquest mes estival disposen i puguen fer ús d'aquests locals municipals com a punts de trobada i de reunió.

D'aquesta manera, les llars de jubilats de Santa Gema, Campament, La Canyada i el CEAM d'El Clot seran les quatre instal·lacions que no tancaran les seues portes a l'agost, permetent als seus usuaris acudir a ells a l'agost.

I és que en anys anteriors, durant el mes d'agost, tan sols permaneixia obert el CEAM d'El Clot. No obstant això, enguany, i a petició de les pròpies llars de jubilat i tenint en compte la seua afluència d'usuaris, s'ha aprovat l'obertura d'aquests tres centres públics.

El regidor de Protecció a les Persones, Ocupació i participació Ciutadana, Julio Fernández ha destacat que “l'obertura d'aquests quatre centres serà de molta utilitat per a tots aqueixos majors que diàriament acudeixen a aquests llocs a la recerca d'alguna via d'entreteniment o simplement per a conversar i estar acompanyat” .

Així mateix, ha indicat que són molts els majors que quan arriba el mes d'agost no ixen de Paterna i no saben què fer, per la qual cosa “seguir oferint-los un lloc en el qual reunir-se, llegir premsa o prendre's alguna cosa és fonamental per a ells”, ha recalcat Fernández.
Destacats