Paterna obri un parc de Street Workout

La nova àrea d'entrenament de carrer està situada al Parc de l'avinguda d'Europa i ocupa una superfície de 250 metres quadrats.

Guardar

Street WorkOut
Street WorkOut

Des de hui, Paterna compta amb un parc de Street Workout. Es tracta d'una nova forma d'activitat física al carrer que està triomfant entre els més joves i que té cada vegada més seguidors.

L'Alcaldessa en funcions, Nuria Campos, i el regidor d'Esports, José Manuel Mora, han visitat les instal·lacions, situades al barri d'Alborgí i compostes per sis elements d'entrenament diferents. En el primer dia d'obertura oficial al públic, el parc ha comptat amb la presència dels Snake Skings, un grup de joves paterners amants i practicants d'aquesta nova modalitat esportiva.

El govern socialista ha invertit prop de 30.000 euros en la nova àrea d'entrenament de carrer, que ocupa una superfície de 250 metres quadrats i conté des de paral·leles fins a barres entrellaçades i pals. “Tot un conjunt de peces que permetran als seus usuaris fer musculació, flexions, suspensions i tot tipus de piruetes a l'aire lliure i a qualsevol hora del dia, ja que -tal com ha explicat Campos– “és un recinte públic i obert a tothom”.

El nou espai està perfectament homologat, senyalitzat i identificat amb cartells informatius de normes i horaris d'ús i es caracteritza per estar proveït de sòl de cautxú amb diferent gruix en funció a l'altura de caiguda dels elements d'entrenament.

I és que pel seu condicionament, el consistori ha contractat a un laboratori especialitzat en homologacions i certificats d'àrees de jocs infantils i zones biosaludables per comprovar el compliment d'altura de caiguda de les barres mitjançant una esfera amb dinamòmetres que ha constatat que els elements del parc compleixen amb la normativa UNE 16630.

Destacats