Paterna llança dos aplicacions mòbils per a agilitzar la resolució d'incidències

Guardar

APP Ayuntamiento de Paterna
APP Ayuntamiento de Paterna

Paterna ha posat en marxa dos noves aplicacions mòbils, una de l'Ajuntament i una altra de la Policia Local, perquè els veïns i veïnes puguen tindre tota la informació municipal en els seus telèfons mòbils.

APP Policia Local Paterna

Paterna Connecta, és el nom de l'aplicació desenvolupada per l'Ajuntament i permet als veïns registrar incidències que observen en la via pública a temps real. En eixe sentit, la regidora de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, Eva Pérez, ha explicat este matí que “l'aplicació compta amb un geolocalizador de manera que en el moment que es registra una incidència es detecta automàticament la ubicació, i es mana un missatge als tècnics de l'Ajuntament, agilitzant-se els passos per a la seua resolució”.

A este respecte, l'aplicació permet que els ciutadans puguen manar fotografies de les deficiències o millores que consideren i remetre-les a l'Ajuntament. “El que es pretén és que l'aplicació funcione com una ferramenta de participació ciutadana que els paterneros i paterneras puguen utilitzar de manera senzilla” ha apuntat la regidora Eva Pérez.

A més de registrar incidències, a través de Paterna Connecta els veïns rebran notícies actualitzades al minut, esdeveniments d'agenda, i podran gestionar les seues cites amb l'Ajuntament a través d'un apartat de cita prèvia.

A través de l'aplicació de l'Ajuntament es pot descarregar la nova aplicació de la policia local, llançada amb motiu de l'aniversari que es celebrarà este cap de setmana. Esta aplicació permet alertar de desviacions de tràfic, manar avisos d'emergències, informar sobre les campanyes que duen a terme els policies locals o rebre consells de seguretat ciutadana.

“Amb estes noves aplicacions, seguim amb la modernització tecnològica que necessitava este Ajuntament, millorant els canals de comunicació entre els ciutadans i l'administració” hi ha assenyalat la regidora Eva Pérez, que també ha recordat que fa uns mesos es va posar en marxa el servici de whatsap que permet informar dels esdeveniments importants de Paterna i en el que els veïns poden donar-se d'alta manant el missatge "Alta en llista difusió Ajuntament" al telèfon 673066970.

Arxivat a:

Destacats