Paterna escalfa motors per la Spartan Race 2016

Guardar

Spartan Race
Spartan Race

Paterna està entrenant, literal i figuradament, amb vista a la Spartan Race que acollirà el pròxim 3 de desembre. Perquè el Parc Central d'aquesta localitat ha estat l'escenari triat per al segon workout oficial que l'organització d'aquesta carrera havia convocat a València dissabte passat 29 d'octubre.

Aquest tipus de trobades se celebra en aquelles ciutats en les quals Spartan Race té una cita amb l'objectiu que els participants puguen preparar-se setmanes abans d'una edició de la mà d'entrenadors professionals acreditats per superar tots els obstacles amb èxit.

El workout de Paterna, que ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar d'espartans i espartanes, és el antepenúltim amb vista a la prova del 3 de desembre. Els qui estiguen interessats encara poden apuntar-se gratuïtament als entrenaments del 12 i el 26 de novembre mitjançant la pàgina oficial www.spartanrace.es.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que ha participat en l'entrenament, ha destacat que "la trobada d'avui és una extraordinària oportunitat per fomentar hàbits esportius i saludables a l'estil espartà i constitueix l'avantsala de la celebració a Paterna de la millor prova d'obstacles del món".

D'aquesta manera, la localitat de Paterna es consolida com una de les seus de la carrera d'obstacles més coneguda del món: el passat 2015 va ser la ubicació de la primera edició de Spartan Race en territori valencià i aquest any repetirà l'experiència, sent a més el fermall final de la temporada espartana nacional.

Les inscripcions per la Spartan Race València-Paterna del 2016 segueixen obertes en www.spartanrace.es al preu de 89 euros en la modalitat Super i per 69 euros en l'Esprint fins al 2 de novembre, quan el cost d'ambdues s'elevarà 10 euros més.

SOBRE SPARTAN RACE, Inc.

Spartan Race és la major empresa de carreres d'obstacles del món i la primera a incloure cronometratge i classificacions mundials. Comptarà amb més de 170 esdeveniments en més de 25 països en 2016, més d'un milió de participants en l'àmbit mundial i permet tandes de sortida "open" per a tots els nivells de forma, a més de les tandes elit.

Amb gairebé 5 milions d'apassionats seguidors en xarxes socials, extensions de marca com Spartan Training, que inclou el programa d'entrenament oficial SGX, entrenadors, i la popular carrera Spartan Junior, Spartan Race ha fet que la carrera d'obstacles siga un dels esports (i estils de vida) de major creixement del món.

La Spartan Race inclou carreres de tres distàncies, (més de 5 quilòmetres i més de 20 obstacles = Esprint; més de 13 quilòmetres i més de 25 obstacles = Super; més de 20 quilòmetres i més de 30 obstacles = Beast), finalitzant cada any en el Campionat d'Europa de Reebok Spartan Race i el Campionat Mundial Reebok Spartan Race.

Visita www.spartan.com para més informació, calendari d'esdeveniments i inscripcions.

SOBRE REEBOK

Reebok Internacional, amb seu en Canton, Massachusetts (USA), és una de les empreses capdavantera en l'àmbit mundial en el disseny, comercialització i distribució de calçat, peces i equipament esportiu, fitness i casual. Subsidiària del Grup Adidas, Reebok opera amb les marques Reebok, Reebok-CCM Hoquei i la divisió de Llicències Esportives.

Arxivat a:

Destacats