Paterna es bolca amb la I Carrera Solidària i el Cinema d'Estiu contra el Càncer

Guardar

I Carrera Solidaria contra el Cáncer
I Carrera Solidaria contra el Cáncer

Aquest cap de setmana a Paterna ha estat marcat per dos esdeveniments: la I Carrera a favor de la Junta Local del Càncer organitzada per la falla Jacinto Benavente Alborgí en col·laboració amb l'Ajuntament i la segona jornada del cicle del Cinema d'Estiu.

El dissabte a la vesprada, el Parc Empresarial va reunir a partir de les vuit de la vesprada a més de 500 corredors i corredores, entre els quals es trobava l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que van participar tant en la prova de marxa com en la carrera per contribuir amb la causa benèfica, una iniciativa amb la qual s'ha aconseguit recaptar 3.000 euros íntegrament per a la Junta Local del Càncer de Paterna.

Així mateix, a la nit l'amfiteatre de la Cova Gran va tornar a ser el punt de trobada de centenars de paterneros i paterneras que van assistir a la projecció de la pel·lícula més votada pels veïns/as: “Nit en el Museu. El secret del Faraó”, dins del cicle de Cinema d'Estiu que l'equip de govern ha organitzat durant tot els dissabtes d'aquest mes de juliol.

Arxivat a:

Destacats