Paterna consensua amb els sindicats la RPT després d'anys de bloqueig

La nova Relació de Llocs de Treball unifica les condicions de la majoria de funcionaris i està consensuada per unanimitat de tots els components de la Taula de Negociació.

Guardar

Paterna
Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha aconseguit consensuar, després d'anys de bloqueig i en menys d'un any de mandat, una nova Relació de Llocs de Treball  (RPT) negociada amb els sindicats i que unifica les condicions de la majoria dels prop de 400 funcionar-vos que treballen en el consistori paterner.

La nova RPT és el resultat de mesos de treball i de taules de negociació i respon al compromís de l'equip de Govern socialista de configurar una RPT en la qual estigueren recollides les demandes que els sindicats fa anys que reclamen.

“Aquesta RPT millora la situació laboral de la gran la majoria de la plantilla de funcionaris municipals i, sens dubte, és molt més justa que la que hi havia”, ha afirmat Mora, una apreciació que comparteixen els sindicats de l'Ajuntament.

Respecte al nou document, José Manuel Mora ha destacat, entre altres coses, la promoció dels “subalterns” (AP) a una categoria superior a partir de gener de 2017.

Així mateix, el regidor de Personal ha subratllat també que “aquesta RPT dóna solució a reivindicacions històriques del funcionariat de l'Ajuntament de Paterna com, per exemple, la unificació de les condicions laborals dels auxiliars administratius i de les categories professionals de la Policia Local i la creació d'una Oficina Tècnica Municipal que agrupa als directors tècnics del consistori i que està concebuda per donar més eficàcia a la gestió tècnica dels assumptes municipals”.

Destacats