Paterna comptarà amb un sistema pioner en la gestió dels pressupostos participatius

Guardar

E-participa
E-participa

L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, ha firmat un conveni de col·laboració amb l'empresa de servicis informàtics i noves tecnologies, Sernutec, per a la implantació d'una ferramenta digital que millore la gestió dels pressupostos participatius.

Per mitjà d'este sistema telemàtic denominat "E-PARTICIPA", es pretén donar solució als problemes que es deriven de la implantació i gestió dels processos de participació emmarcats en els pressupostos participatius i les consultes ciutadanes.

La regidora de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, Eva Peréz, ha indicat que “esta nova ferramenta, permet concentrar tota la informació relativa a la participació ciutadana en una sola plataforma i a més oferix als ciutadans un canal de comunicació interactiu i bidireccional amb l'administració a través d'internet. En eixe sentit, la regidora ha explicat que "gracies a esta ferramenta els paterneros i paterneras, podran decidir amb el seu vot, de manera ràpida i eficaç, com volen que es gaste una part del pressupost municipal".

Finalment, la regidora Eva Peréz, ha destacat que “la implementació d'esta ferramenta, no suposarà cap gasto a l'Ajuntament i millorarà de manera significativa la manera en què fins al moment s'han gestionat els pressupostos participatius, facilitant la participació dels veïns i veïnes de Paterna”.

Destacats