Paterna celebrarà el Debat Sobre l'Estat de la Vila en el ple de juliol

Guardar

IMG_7622
IMG_7622

El Debat sobre l'Estat de la Vila de Paterna tindrà lloc en el ple ordinari de l'Ajuntament de Paterna del mes de juliol que se celebrarà dimecres que ve 27.

Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo qui ha comunicat a la resta de grups polítics en Junta de Portaveus la decisió del seu Executiu d'incloure aquest debat sobre la situació del municipi com un punt dins de l'ordre del dia de la sessió plenària.

L'Alcalde ha avançat també que, donada la singularitat i la rellevància del debat, el temps de les intervencions dels respectius portaveus es duplicarà alque estableix el Rreglament Orgànic Municipal (ROM) per afavorir l'exposició i el diàleg.

Sagredo ha destacat la importància de la celebració d'aquest debat que considera “fonamental perquè tots els paterners i les paterneres conegan la realitat del municipi, tot el que s'ha fet al poble, el que s'està fent i el que està previst va a fer” al mateix temps que ha assenyalat que “la celebració d'aquesta trobada, que està al programa electoral socialista, a més de servir per fer balanç de la gestió de l'equip de govern, afavoreix la transparència i la participació ciutadana”.

Així mateix, l'Alcalde ha puntualitzat que és la primera vegada que aquest tipus de debat es convoca a instàncies del propi Executiu local ja que – tal com ha recordat – els tres debats anteriors celebrats quan governava el PP van ser forçats pels socialistes des de l'oposició.

Destacats