Paiporta comença amb una intensa programació en les seues festes populars

Guardar

DSC_8158e (1)
DSC_8158e (1)

 

Tot està preparat i és que hui Paiporta està de festa. Comencen oficialment les seues festes populars amb una programació plena d'activitats.

Hui els veïns de Paiporta ja podran gaudir de les seues festes populars. Les casetes començaran la seua activitat a partir de les 20.00h i on estaran acompanyades de música en valencià protagonitzada pel grup "Tardor".

El dijous 11 d'agost els més xicotets podran gaudir d'un Gran Parc Infantil a les 11.00h i a les 17.00h que serà seguida de l'entrada infantil de Moros i Cristians en la Plaça Major. Ja en horari nocturn la jornada es tancarà amb un espectacle musical dels grups "Piedras Azules" i "Los Ribersom".

Pel que fa al divendres 12 d'agost els més menuts continuaran tenint un gran protagonisme, ja que se celebrarà la XVIII Volta a Peu Infantil on l'eixida i la meta seran en la Plaça Blasco Ibáñez a partir de les 18.00h, però els majors també podran gaudir d'estes festes amb el cine d'estiu que projectará la pel·lícula "perdiendo el norte" i per als més festers tenen una nit roquera a càrrec dels grups "Indefinist", "Nuclear Winter" i "Banda Fidelidad".; tot això celebrat en la C/Jaume I amb C/Moncada. No ens podem deixar la Festa del Melonet a les 21 hores.

Els dies 13 i 14 els tornejos tindran les seues últimes jornades i a les 22.00h Moros i Cristians faran la seua gran desfilada de comparses pels carrers de Santa Anna, Primer de maig i Jaume I. Els correfocs posaran fi al dissabte 13 mentre que el grup "Los de Marras" tancaran la setmana amb una altra gran nit de Rock.

Ja el dilluns 15 la Mare de Déu d'agost eixirà en processó a les 21.00h al voltant de tot el poble perquè els paiportins puguen gaudir d'ella i seguisquen amb el seu penúltim dia de festa amb una discomòbil a les 00.30h.

El dia gran de Paiporta serà el dimarts 16 d'agost on la jornada començarà a les 8.00h amb unes cercaviles amb focs artificials seguits d'una missa solemne de Sant Roc. Més tard, a les 14.00h una mascletà ens farà recordar aquells magnífics dies de març.

A més el 17 d'agost no podem deixar la "processó del gos" a les 21.3o hores.

Cal destacar el castell de focs artificials que omplirà el cel valencià a la 1.00h. Després del mateix, un ball tradicional se celebrarà en la Placeta del Casino per a tancar altres inoblidables festes del "Clavari del Crist". València Extra viurà les festes amb els paiportins i s'acostarà a alguns dels esdeveniments més destacats.

Destacats