Obri la piscina de Mislata després de la remodelació integral

L'Ajuntament ha reconvertit la piscina olímpica en una piscina d'oci i ha renovat les zones recreatives exteriors, els vestuaris i el sistema de depuració.

Guardar

Apertura piscina de verano-1
Apertura piscina de verano-1

Des de meitat de juny i fins a meitat de setembre, una de les instal·lacions municipals més freqüentades pels veïns de Mislata és, sens dubte, la piscina d'estiu. Situada dins del complex poliesportiu de la Canaleta, aquesta piscina a l'aire lliure és utilitzada durant els tres mesos estivals per milers de mislateros i mislateras per a refrescar-se, relaxar-se llegint un llibre de la Bibliopiscina, prendre el sol i, sobretot, per a mantindre entretinguts als més xicotets de la casa.

Les instal·lacions compten amb una piscina de dimensions olímpiques (50 x 25 metres) i una altra de xipollege per als xiquets, a més d'una gran zona enjardinada exterior, una pèrgola per a donar ombra als usuaris, un bar i uns vestuaris. Tot això ofereix ara un aspecte renovat gràcies al projecte de remodelació executat per l'Ajuntament en els últims mesos, unes obres que han suposat una inversió propera als 300.000€.

La piscina d'estiu obri demà les seues portes com cada mes de juny, però aquest any ho fa amb l'al·licient d'estrenar els nous equipaments. El projecte municipal ha servit per a renovar els gots de les dues piscines i l'edifici dels vestuaris, tant els serveis com les dutxes, el vestíbul, la consergeria, la farmaciola i el magatzem. A més, s'ha canviat el sistema de depuració de l'aigua i s'ha construït una nova canalització perimetral.

Com la piscina fa anys s'utilitzava per a competicions, encara tenia els poyetes d'eixida dels set carrers, la qual cosa constituïa un perill per als usuaris, sobretot per als xiquets i els joves. Ara, gràcies a aquest projecte, s'han eliminat aquests elements per a guanyar en seguretat i accessibilitat, ja que també s'han substituït tots els paviments de les platges per altres antilliscants. L'objectiu, explica l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, era "convertir una piscina de competició en una piscina d'oci, que és pel que s'utilitza", i es mostra convençut que als veïns els agradarà molt el resultat d'aquest projecte. Les actuacions s'han arrodonit amb la instal·lació de jocs infantils.

El projecte ha suposat un cost total de 287.628,61 euros i ha estat finançat amb càrrec al programa d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Arxivat a:

Destacats