Mislata sol·licita a la Generalitat Valenciana que cerque alternatives per a garantir un autobús al Mercat Central

Guardar

Autobús EMT Mislata2
Autobús EMT Mislata2

Mislata va portar al ple del dijous una moció mitjançant la qual sol·licita a la Generalitat Valenciana que cerque alternatives davant “la inassumible recuperació del servei de l'EMT”. La proposta del PSOE va comptar amb el suport del portaveu de Ciutadans i els regidors del Partit Popular, encara que aquests últims van manifestar no estar d'acord amb part del text.

Per a la portaveu del govern, María Luisa Martínez Mora, “l'hemeroteca li juga una mala passada a Compromís, perquè on deien que era necessari reposar les línies que va eliminar Rita Barberá, que València havia de connectar-se millor amb la seua àrea metropolitana i que fer-ho era qüestió de voluntat política, ara es desdiuen i deixen patent que no volen que l'EMT torne a Mislata”.

Mitjançant la moció aprovada, Mislata mostra el seu desacord amb el nou govern de la ciutat de València per la seua política de transports i per fer “el contrari al que prometien”. Així, sol·licita a la Generalitat que garantisca un servei d'autobús que connecte la caserna militar de Mislata amb el Mercat Central de València. “Perquè tothom sap que el 29, que anava pel nord de la ciutat fins a les facultats, ha sigut substituïda pel metre, molt més ràpid, i els estudiants ja no la volen”.

Amb aquesta aprovació, Mislata també mostra solidaritat amb les associacions de veïns de València que estan patint “els canvis i eliminacions sobtades de línies d'autobús”. I agraeixen el suport a l'associació de venedors del Mercat Central que “entenen les nostres reivindicacions perquè saben que amb l'eliminació de la línia 7 de l'EMT van perdre molts clients de Mislata i de València, especialment persones majors amb problemes de mobilitat”.

El portaveu de la coordinadora veïnal, Julián Martínez, va intervenir al final del ple per a dir que “el que volem els veïns de Mislata és tornar a tenir un servei d'autobús que costava molt poc lloc que solament havia d'entrar 962 metres en línia recta a Mislata. Però el regidor de mobilitat a València està privant del servei a la gent més major per a deixar-nos aïllats”. Va afegir que “hi ha qui obeeix als criteris del seu partit encara que vaja en contra dels ciutadans que li voten”.

Arxivat a:

Destacats