Mislata rep als 33 becaris que treballaran aquest estiu en l'Ajuntament

Els joves estudiants faran pràctiques durant juliol i agost en els diferents departaments municipals.

Guardar

Becarios Mislata
Becarios Mislata

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i diversos regidors del govern municipal van rebre el divendres en el Saló de Plens de l'Ajuntament als becaris que durant aquest estiu van a realitzar pràctiques formatives en els diferents departaments municipals. Enguany la Diputació de València ha assignat a Mislata 33 beques, dins del programa “La Dipu et beca”, la meitat que en anys anteriors.

Després de completar el procés de selecció de tots els candidats que es van presentar a la convocatòria, els afortunats van visitar el divendres primera vegada el que serà el seu centre de treball aquest estiu i van conèixer els departaments i als tècnics que faran de tutors seus durant les pràctiques formatives.

Durant la recepció, Bielsa els va desitjar a tots que “aprofiten al màxim l'experiència” i els va demanar "que us impliqueu al màxim i que ens ajudeu a millorar la nostra ciutat amb les vostres aportacions i amb la vostra particular forma de veure les coses”.

A més, l'alcalde va recordar que l'Ajuntament va a llançar ara una segona convocatòria amb el nom de "Mislata et beca" per a tractar de compensar la reducció del nombre de becaris aplicada enguany per la Diputació.

Destacats