Mislata presenta a la comunitat educativa el seu objectiu de desenvolupament sostenible

Guardar

Presentación objetivo de desarrollo sostenible (educación)-3
Presentación objetivo de desarrollo sostenible (educación)-3

L'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és un projecte de la Generalitat que pretén complir els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per l'ONU a través de les 17 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana. En este grup de ciutats està inclosa Mislata, a la que el govern valencià ha assignat l'objectiu número 4, el de la "Educació".

Per a concretar la participació de Mislata en esta aliança i presentar formalment l'objectiu a tota la comunitat educativa, ahir a la vesprada es va celebrar una xarrada col·loqui en el Centre Jove del Mercat. L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el director general de Cooperació i responsable polític d'esta iniciativa, Federico Buyolo, i la regidora d'Educació, Ana Mª Julián.

En la xarrada del Mercat va participar també Jadi Kicheva, mediadora intercultural d'origen rus, que va arribar a Espanya com a sol·licitant d'asil polític i que va estar una temporada en el CAR. Esta experta en la matèria va explicar la importància de "educar en el respecte a les diferències culturales" i va assegurar que "la educació que donem en els col·legis de Mislata té també una influència a nivell global". Després de la presentació, els assistents van tindre l'oportunitat d'intervindre per a aportar el seu punt de vista.

Entre els assistents estaven els representants de tota la comunitat educativa de Mislata, a qui la regidora d'Educació els va avançar l'estratègia i el calendari d'activitats que es realitzaran en els centres educatius. "El objectiu principal és sensibilitzar els jóvens sobre la importància de promoure estos objectius de desenvolupament sostenible i en especial el de l'educació, a nivell global, que és el que ens toca treballar en Mislata", explica Ana Mª Julián. La regidora, a més, va destacar la importància del paper de la comunitat educativa (directors, professors, mares i pares, etc.) per a dur a terme este projecte.

Arxivat a:

Destacats